Statusbericht

Er zijn nog 2 plaatsen over voor 2023 12 11 - Autisme en werk: zeggen of zwijgen? - Leuven.

2023 12 11 - Autisme en werk: zeggen of zwijgen? - Leuven

Deelnemer 1 (doet inschrijving)
Betrokkenheid bij autisme
Deelnemer 2
Betrokkenheid bij autisme
Deelnemer 3
Betrokkenheid bij autisme
Deelnemer 4
Betrokkenheid bij autisme
Deelnemer 5
Betrokkenheid bij autisme
VVA verwerkt persoonsgegevens van deelnemers aan haar activiteiten (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, rekeningnummer (indien betalende activiteit) en betrokkenheid bij autisme). De verzamelde gegevens gebruikt VVA voor administratie en om met elkaar te kunnen communiceren (bv. betalings- en praktische info, inschrijvingsbevestiging, informatie omtrent realisaties en werking van Vlaamse Vereniging Autisme). Je vindt meer informatie over ons beleid op het vlak van verwerking van de persoonsgegevens in de privacyverklaring op https://www.autismevlaanderen.be/privacy-policy